Ez tényleg minden idők legviccesebb trafikrablása lehetett: az alkalmazott játékpisztollyal rabolta ki az egri dohányboltot

2015 május 12., kedd 8:26
53

A Nagy Terv minden részletében szórakoztató.

A 40 éves nő február 14-én éjfélig dolgozott a belvárosi üzletben, majd azzal a tudattal ment ment haza, hogy másnap kirabolja a trafikot.

Ezért fogta a kisfia citromsárga szigetelőszalaggal megerősített műanyag játékpisztolyát és a lánya narancssárga válltáskáját, benne egy fehér kesztyűvel és egy fekete kötött sapkával, amire két lyukat vágott, és reggel 9 körül a trafikhoz ment – írja az ügyészség.

A boltba a sapkában és egy bő fekete kabátban ment be, a kolléganőjére fogva a játékpisztolyt. Az eladó felismerte (vagy legalábbis ismerős volt neki), hogy a fegyver kamu, és a rablót is felismerte, ezért nem engedelmeskedett.

A rabló áthajolt a pulton, és a pénztárgépből kb. 400 ezer forintot vett ki, amit sietve a zsebébe gyűrt. Közben a kollégája mobilon hívta a rendőrséget, ami miatt a rabló rátámadt, dulakodott vele, megkarmolta a nyakát, és letörte a műkörmét.

A rabló ezután lelépett, de az utcán levette a kabátot, és a zsebéből kihullott, és a járdán maradt a pénz egy része. Ez elveszett, de a pénz nagy részét a nő lakásán megtalálták a másnapi házkutatáson.

Az ügyészség azt kéri, hogy a bíróság főbüntetésül ítélje börtönre, és rendelje el a korábbi, 1,5 éves felfüggesztettje végrehajtását is, illetve tiltsa el a közügyektől, plusz fizesse meg a sértett által bejelentett 32 ezer forint polgári jogi igényt is. (Heol)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt