Morgan Freeman, az Isten teljes legalizációt akar

külföld
2015 május 12., 12:08
comments 98

Istent játszott Morgan Freeman.

isten

Kétszer is, „történelemhamisító” módon.

Most viszont teljesen mással került be a hírekbe: a Daily Beastnek adott interjúban kiállt a marihuána „széleskörű legalizációja” mellett. Mint mondta, a fű az egyetlen szer, ami enyhít a krónikus karfájásán. Mint mondta, az első felesége mellett kapott rá a fűre, és most már úgy fogyasztja, ahogy épp jön:

„Megeszem, megiszom, elszívom, felszívom.”

De szerinte nem csak az egészségügyi haszna miatt kell reagálni a füvet, hanem mert mindenki nyugodtabb lenne: ahogy Freeman szerint 1969-ben mindenkit hagyta füvezni Woodstockban, és nem történt semmi baj, úgy 1999-ben óriási balhé és tömegverekedés lett a vége – vonta le a konklúziót. (Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.