Óriási pofont kapott Karácsony Gergely a zuglói Fidesztől

politika
2015 május 12., 06:49
comments 469

Mint írtuk, Karácsony Gergely, Zugló PM-es polgármestere büszkén számolt be arról, hogy a Papcsák-korszakkal ellentétben ma a polgármester nem luxusautóval parkol a felfestett helyén, hanem kerékpárral a járdán. A posztot el is kezdték osztani az emberek rendesen.

zugló polgármester parkoló

A zuglói Fidesznek több sem kellett ahhoz, hogy lehűtsék a kedélyeket, és az alábbi fotót és szöveget tették ki a Facebookra:

parkoló zugló fidesz

„Kedves Gergő! Az állításoddal szemben az igazság megint egészen más. 2015-ben több luxus autó parkol az önkormányzat parkolójában: Mercedes AMG ( polgármesteri tanácsadó), BMW 5 (összefogás alpolgármestere), Lexus terepjáró (összefogás országgyűlési képviselője). (A polgármesteri kabinetvezető 3-as BMW-je lemaradt a képről.) Gergő, te ezt azért nem látod minden nap, mert nem jársz be dolgozni, vagy megint szándékosan vezeted félre az embereket?”

Kemény szavak. Amint újabb fordulat áll be a zuglói parkolómutyigate-ben, beszámolunk róla.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.