Saját nyolcéves lányát vitte pénzért gyerekpornózni az anya

bűnügy
2015 május 12., 17:32
comments 272

A 44 éves debreceni Ny. Antalné 2013 végén felvitte az akkor nyolcéves kislányát F. Gergő Péter lakására. A férfi előbb egy olyan videót vetített le a nőnek és lányának, ahol egy nő és egy kislány elégít ki egy férfit. Aztán a férfi "meztelenül fürdött volna a kislánnyal a kádban, szerette volna puszilgatni és orális szexre rávenni."

A kislány vallomása szerint az anyja azt mondta neki, hogy "masszíroznia kellene a bácsit", de ő ezt nem akarta, sírt, és kérte anyját, hogy menjenek el. Végül eljöttek.

A rendőrség azért nyomozott F. Gergő Péter ellen, mert kábítószer-kereskedőnek gondolták, ám a lakásán talált nyomokból arra következtettek, hogy pedofil bűncselekményt is elkövetett a férfi.

Ny. Antalné – akit kerítéssel és kiskorú veszélyeztetésével vádolnak – beismerő vallomásában elmondta, masszőrnek jelentkezett az F. Gergő Péter által feladott hirdetésre. A férfi szexuális munkát ajánlott, és sok pénzt ígért neki, ha engedi, hogy kislányát a rendelkezésére bocsátja, és a jelenetet felveszik. Az anya tehát ennek tudatában ment fel kislányával a férfihez. Orálisan kielégítette a férfit, de a lányát erre nem tudta rávenni.

A rendőrség értesítette a gyámhivatalt, és intézkedett a gyermek családból történő kiemeléséről, ideiglenes elhelyezéséről. A férfi előzetes letartóztatásban van, az anya szabadlábon védekezik.

(Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.