Titokban elítélték Király Tamás gyilkosát

bűnügy
2015 május 12., 07:04

Tíz év börtönre ítélte tavaly nyáron, még az ítélkezési szünet előtt a bíróság Király Tamás divattervező gyilkosát. Az ítélet azóta jogerőre emelkedett, mert ősszel a másodfokú bíróság is helybenhagyta. De mindezt eddig nem hozták nyilvánosságra.

A jogerős ítélet szerint a vádlott, L. József egy nadrágtartóval fojtotta meg Királyt, akivel 2013 áprilisában az utcán ismerkedett össze. Király felhívta a lakására, ahol összevesztek. L. a gyilkosság után ki is rabolta a divattervezőt, számítógépeket és mobiltelefonokat vitt el a lakásról.

L. védője azzal érvelt, hogy védence súlyos látási problémákkal küzd és mentálisan sem teljesen épp. L. büntetett előéletű. (Via MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.