Bíróság elé áll a vak komondoros Balogh

bűnügy
2015 május 13., 07:07
comments 78

Az Index értesülései szerint ma kezdődik Balogh József büntetőpere a Kecskeméti Bíróságon. A fülöpházi polgármester két éve törte el élettársa arccsontját egy átmulatott éjszaka után.

photo_camera Fotó: Ujvári Sándor / MTI

Emlékezetes, hogy az akkor a Fidesz színeiben az országgyűlésben ülő képviselő a pálinkára, a nehéz húsokra és a vak komondorra fogta Terike sérüléseit. Balogh József kilépett a Fideszből, de mandátumát a tavalyi választásokig megtartotta. Helyben is elindult újra polgármesternek, a Fidesz sem indított senkit sem ellene, így kényelmes többséggel újra behúzta a választást. Terike is megbocsátott, a megvert élettárs is kérte az eljárás felfüggesztését, de ezt a bíróság elutasította.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.