Kerék-Bárczy Szabolcs olyan súlyosat írt, mintha egy párttitkár lenne 1951-ben

politika
2015 május 13., 09:32
comments 99

A DK-s politikus annyira belemelegedett a hosszú Élet és Irodalom-publicisztikájába, hogy teljesen ellepte az agyát a vörös köd. Az írás arról szól, hogy ha most lenne a választás, a Fidesz és a Jobbik kiütné egymást, és a „demokratikus baloldal” kerülne hatalomra. A (bolsevik módon) demokratikus akcióterv részeként pedig szerinte többek között arra lenne szükség, hogy:

„Ki kell mondani, ha olyan valakiről derül ki, hogy összejátszik az orbáni rendszerrel, aki a barátunknak vagy párttársunknak hazudta magát, nem szabad többé barátnak tekinteni, hanem maffiózók ügynökének kell bélyegezni. Az árulók megnevezése, kiközösítése és jogi eljárás alá vonása erősíti azt a csoportot, amely kiveti őket magából. 3) Fel kell ismerni, hogy a szükséges információk beszerezhetőek.”

photo_camera Kerék-Bárczy Szabolcs

(via Stumpf András)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.