Kishantos pert nyert a minisztériummal szemben

politika
2015 május 13., 07:14
comments 147

A Fővárosi Ítélőtábla másodfokon is kimondta, hogy

a Vidékfejlesztési Minisztérium megsértette a Kishantosi Nonprofit Kft jóhírnévhez fűződő jogát.

Bitay Márton Örs állami földekért felelős államtitkár félrevezette a magyar közvéleményt Kishantos ügyében, mert Kishantosnak soha nem volt bérleti díj elmaradása, nem igaz, hogy megkárosította az államot, nem igaz, hogy fejlesztéseket vállalt, amit nem teljesített.

A Kishantosi Nonprofit Kft. szerint ezzel az "átlátszó hazugsággal" próbálta meg a kormány elterelni a közvélemény figyelmét arról, hogy "407 hektár Biosuisse minősítésű növényállományát barbárul elpusztították, és ezzel 117 milliós kárt okoztak."

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.