Több helyre betört, de mindig megijedt, ezért nem vitt el semmit

bűnügy
2015 május 13., 07:21
comments 6

A vallomása szerint vagy az utca zajától, vagy az ingatlanra felszerelt kameráktól ijedt meg, a 30 éves csongrádi G. József ezért nem vitt el semmit, amikor 2014 novemberében két-két hétvégi házba és tanyába is betört. Azt is elmondta, az egyik nyaralóban elaludt, és csak másnap reggel ment el onnan. Azt beismerte, hogy egy lezáratlan autóból kivett egy pénztárcát, és egy irodából meg egy iskolából egy-egy női táskát lopott el a benne lévő pénzért, amit elköltött, és a cuccokat a Tiszába dobta. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt