Több helyre betört, de mindig megijedt, ezért nem vitt el semmit

bűnügy
2015 május 13., 07:21

A vallomása szerint vagy az utca zajától, vagy az ingatlanra felszerelt kameráktól ijedt meg, a 30 éves csongrádi G. József ezért nem vitt el semmit, amikor 2014 novemberében két-két hétvégi házba és tanyába is betört. Azt is elmondta, az egyik nyaralóban elaludt, és csak másnap reggel ment el onnan. Azt beismerte, hogy egy lezáratlan autóból kivett egy pénztárcát, és egy irodából meg egy iskolából egy-egy női táskát lopott el a benne lévő pénzért, amit elköltött, és a cuccokat a Tiszába dobta. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.