https://img.444.hu/yorkshire_terrier.jpg

El akarják altatni Johnny Depp kutyáit!

ÁLLAT
2015 május 14., 06:18
comments 97

Ultimátumot intézett Johnny Depphez és feleségéhez, Amber Heardhöz az ausztrál mezőgazdasági minisztérium: vagy 72 órán belül hazaröpítík kutyáikat az országból, vagy elaltatják őket.

Deppék, akik A karib tenger kalózai következő részének forgatására érkeztek az országba,  a minisztérium szerint magánrepülőjükön illegálisan csempészték be az országba a két yorkshire terriert, Pistolt és Boot, teljes mértékben megkerülve a szigorú ausztrál intézkedéseket, amik tíznapos karantént írnak elő.

Az ügyben nem más szólalt meg, mint az ausztrál mezőgazdasági miniszter, Barnaby Joyce, aki szó szerint a következőket mondta:

"Ha hagyjuk, hogy a filmsztárok - még ha ők a világ legszexibb emberei is, duplán - hazánkba érkezzenek (állataikkal), ezzel az erővel azt is hagyhatnánk, hogy bárki megszegje a törvényt. Itt az ideje, hogy Pistol és Boo visszahúzza a belét az Egyesült Államokba."

photo_camera Barnaby Joyce ausztrál mezőgazdasági miniszter. Az ő kezében van a két édes kis yorkshire terrier sorsa. A szeme se áll jól. Te rábíznál akár egy zacskó romlott tejet is? Nemhogy két édes kis yorkshire terrier életét? Naugye. Ennél még Fazekas Sándor Íróasztala alatt is jobb helyük lenne! És az megvan, hogy az Orbán Viktor által bevándorlásügyben példaként emlegetett ausztrálok hogy bánnak a bevándorlókkal? Hagyjuk is, tényleg gáz.

(Daily Mail, Fox News)

(Képünk nem Pitsolt és Boot ábrázolja, de nagyon hasonlítanak.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.