Ha még nincs gyereked, ebből az instából rengeteget fogsz tanulni!

cukiság
2015 május 14., 13:36

Szentségeltél már a sarkadba állt Lego-kockától sajgó lábad tapogatva?

https://instagram.com/p/1qMFSluqTX/

Próbáltad már kigőzölni az anyósodtól kapott bézs ülőgarnitúrából a zsírkrétarajzokat?

https://instagram.com/p/2mKbTTuqRP/

Túrtad már fel örjöngve az internetet olyan szer után kutatva, ami az alkoholos filcet oldja, a gyermeked bőrét viszont nem?

https://instagram.com/p/1vpNSpOqSf/

Esetleg próbáltad már nem megtalálni a gyereked, amikor ilyen ügyesen elbújt?

https://instagram.com/p/2EAOuDOqSX/

Akkor te legalább egy gyermek boldog szülője vagy. Ez esetben a népszerű New York-i anyublogger, Ilana Wiles instagramfiókja tökéletes alkalmat nyújt a nosztalgiázásra. Hiszen ki ne emlékezne boldogan azokra a szép napokra, amikor a kádban úszó szardarab gazdáját keresték:

https://instagram.com/p/2YwYDwuqUp/

Vagy amikor már azt hitte, hogy elég volt harmincszor fel-lemenni a mozgólépcsőn, de

egyvalaki más véleményen volt:

https://instagram.com/p/2pLTuCOqRT/

Ha viszont még nincs gyereked, akkor csak less és tanulj, milyen az, amikor szemed fényei kedvesen ébresztenek anyák napján,

https://instagram.com/p/2gI-VpOqY4/

vagy amikor véletlenül elől hagyod a családi kiszerelésű popsikenőcsöt,

https://instagram.com/p/2XMgNHuqbv/

netán két percre magára hagytad gyermeked.

https://instagram.com/p/2J4N53OqRC/

Wiles azért indította a blogját és az instáját, mert míg az internet tele volt mennyei vagy éppen pokoli szülőkről szóló oldalakkal, de az átlagos szülőkről viszonylag kevés. "Én azokkal a szülőkkel tudok azonosulni, akiknek nincs elég helyük elrakni az összes játékot, vagy akik sokkal többször adnak virslit vacsorára a gyereküknek annál, amit bevallanának, vagy már azt is sikeres napnak könyvelik el, amikor sikerül időben leadniuk a gyereket az iskolában" - mondta. (Via Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.