Habonyék valószínűleg most hirdették meg a világ egyik legjobb állását

gazdaság
2015 május 14., 10:09
comments 146

A Modern Media Group Zrt április elején alakult, ebben a cégben résztulajdonos Habony - Luxus - Árpád, a miniszterelnök parlamenti belépővel rendelkező nem közszereplő nem tanácsadója. Elvileg az MMG-nek kéne részben betöltenie az űrt, ami a jobboldali sajtótérben a Simicska-Orbán háború miatt keletkezett. A cég állítólag a Helyi Thémához hasonló ingyenes hetilappal és fiatalos, új portállal is készül, hogy ne kerüljön bajba, aki a kormánypropagandának megfelelően akar tájékozódni, és nem elégszik meg a közmédiával.

Szóval ilyen előzmények után jelent meg a profession.hu-n ez az álláshirdetés.

mmg

Nem nehéz elképzelni, hogy milyen kínkeserves munka lesz hirdetési pénzt szerezni, mondjuk az állami cégektől, minisztériumoktól Habonyék új médiabirodalmának.

Két kitételre szeretném felhívni a figyelmüket, egyrészt, hogy a kiírás szerint

Hosszútávra tervezhető biztos munkahely

az új vállalkozás, másrészt, hogy van

Védett ügyfélkör

Ha semmi mást, az őszinteségét értékelni kell.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.