A botrány kirobbanása óta először szólalt meg Simon Gábor

bűnügy
2015 május 15., 17:38
comments 214

A TV2 érte el az MSZP volt elnökhelyettesét, akinek tavaly a választások előtt kevéssel került elő egy bécsi bankszámlája, rajta 240 millió forinttal.

A korábban hónapokat előzetes letartóztatásban majd házi őrizetben töltő Simon rövid interjújából kettő, mintha egymással finom feszültségben álló részlet is kiderült. Egyrészt Simon elmondta, hogy nincs takargatnivalója, és tiszta a lelkiismerete. Valamint továbbra sem árulja el, honnan volt a pénz.

Simont költségvetési csalással és okirathamisítással gyanúsítják. A kormányközeli Napi Gazdaság péntek reggel írt arról, hogy úgy tudják, az ügyészség sem tudott rájönni, honnan volt a pénz Simon számláján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.