Mr. Burns otthagyja a Simpson családot

tévé
2015 május 15., 07:39
comments 37

A leggonoszabb kapitalista hangját adó Harry Shearer a Twitteren jelentette be, hogy kilép a sorozatból, mert nem tudtak megegyezni a szerződéséről. Egyébként Mr. Burns mellett ő alakította Ned Flanderst, Skinner igazgatót, Mr. Smitherst és Lovejoy atyát is. Mivel ezek a karakterek nélkül nehéz lenne elképzelni a sorozat folytatását, ezért valószínű, hogy a készítők inkább új színészeket keresnek a szerepekre. Ugyanakkor a sorozat nézettsége nem áll valami jól, míg 1994-ben 19 millióan nézték az USA-ban, addig az új évadnak már csak 3 millió nézője van. A készítőknek 2017-ig biztosan van szerződése, aztán nem tudni mi lesz, de ebből a szempontból Shearer lelépése sem számít jó jelnek. (Quartz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.