Az Orbán-rendszer végórái: Vadai megadja a kegyelemdöfést

POLITIKA
2015 május 16., 08:44
comments 186

Jól jegyezzük meg a dátumot: 2015. május 16-án, 10 óra 27 perckor a Demokratikus Kaolíció Hells Angele, Vadai Ágens alelnök megsemmisítő erejű, történelemformáló sajtóközleményt tett közzé, miszerint:

„Könyvet írt Magyarországon töltött hivatali idejéről Eleni Kounalakis, az Amerikai Egyesült Államok volt budapesti nagykövete. Az Index könyvajánlója szerint Németh Lászlóné, az Orbán-kormány volt nemzeti fejlesztési minisztere azt mondta a nagykövetnek, hogy hetente találkozott Orbán Viktorral, ahol eldöntötték, kik nyerhetnek pályázati pénzeket - akkoriban általában a Közgép.

Ez ínyenc betekintést ad abba a diplomáciai botránysorozatba, amiben hazánk legfontosabb szövetségese rájött: a Fidesz elfoglalta Magyarországot. Az orbáni korrupció fekete lyukként nyeli el a magyar és az európai adófizetők pénzét, a rendszer fenntartói pedig - beleértve az ügyészséget - úgy tesznek, mintha mindez teljesen természetes volna. Amerikában és Európában azonban nem túl gyakoriak a nyíltan korrupt maffiakormányok. A magát keleten otthon érző Orbánnak nem ártana észben tartania, hogy Magyarországon Európában, nyugaton van.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány lemoshatatlan szégyent hoz Magyarországra. A DK, bár jól ismeri a kormányt védő ügyészi gyakorlatot, feljelenti Orbán Viktort! A DK garantálja, hogy a kormányváltás utáni európai Magyarországon független szakértők fogják kivizsgálni a korrupt kormány által okozott károk mértékét.”

Nem elég, hogy Szanyi Kapitány néhány órája egy új világot formáló eszmerendszer alapjait fektette le bravúros tömörségű filozófiai alapművében, most még ez is. Újra csúcsformában a magyar baloldal.

Aki Hegyeshalom térségében találkozna a menekülő Orbán Viktorral, mondja meg neki, hogy juttassa vissza a sajtreszelőt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.