Végre lehet befőttesüvegbe zárt fingot küldeni ellenségeinknek

kedélyjavító beruházás
2015 május 17., 06:50
comments 45

Rég volt ennyire indokolt a hiánypótló kifejezés használata: a Send a Jart valóban olyasvalami, amire régóta szüksége lehetett az emberiségnek. A szolgáltatás pofonegyszerűen működik, 10 dollárért cserébe kiküldenek egy kis befőttesüveget a megadott címre, amit ha kinyit a címzett, elképesztő fingszagot fog érezni. A trükk, hogy az üvegbe egy apró borítékot tesznek, abban bízva, hogy aki megkapja, lesz annyira kíváncsi a levél tartalmára, hogy kinyissa az üveget.

fart

A vállalat kifejezetten a bosszúszemétkedés hívei között keresi megrendelőit, honlapjukon is ilyen példákat hoznak fel.

Ami egyelőre rossz hír nekünk, csínytevésekre oly könnyen kapható magyaroknak, hogy egyelőre még nem szállítanak máshova ki, csak az Egyesült Államokba, de ígéretük szerint dolgoznak már rajta. Azt amúgy, hogy pontosan mi az, ami fingszagot áraszt az üvegből, nem árulják el, mint írják, a legnagyobb kölnigyárak sem adják ki a receptjeiket.

Ilyen amúgy, amikor valaki egy befőttesüvegnyi fingba beleszagol:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.