Önéletrajzot kell írnod? Írjon a fene! Vagy írjon inkább a Profession.hu?

hirdetés
2015 május 18., 04:57
comments 40
ad

Kézzel írjuk meg, saját magunk, egy üres Word vagy Open Office doksiból indítva az önéletrajzunkat? Hát hol élünk mi? A középkorban?

prof1

Vagy az ókorban talán?

prof3

Nem! A XXI. században élünk, kocka alakú Pulit tudunk küldeni az űrbe, kétfenekű, rézzel burkolt sámándobot Milánóba, csak nem fogunk neki úgy egy Curriculum Vitae elkészítésének, mint az állatok! Alkalmazást ide nyomban, ami elkészíti helyettünk a tuti cévét!

prof4

A Profession.hu önéletrajz-készítő netes szolgáltatásával seperc alatt elkészülhet a pofás, szépen strukturált életrajz, amiben nem kell keservesen állítgatni a tabulátor-méreteket ide-oda, hogy vonalban álljanak a behúzások, nem kell kétségbeesetten keresgélni ötletszerűen a betűtípusok között, hogy valami egyéni, de nem túl extrém, komoly, de mégsem túl merev, fiatalos, de nem hebehurgya hatású dokumentum legyen a végeredmény. Választunk egy sablont, ami tetszik, megadjuk a szokásos infókat; személyes adatok, iskolák, munkatapasztalatok, kompetenciák, kicsit formázgatunk, és kész is. Ez például az én 90 másodperc alatt készült szinopszisom:

prof6

Nyilván finomíthatnék még rajta, de hát nekem van jó kis állásom itt a 444-nél, majd lesorjázom, kicsiszolom, ha váltani akarok! Az elkészült CV rögvest letölthető, bármiféle regisztráció nélkül - vagy, ami még jobb, fel is tölthető - egy kattintással mehet a doksi a Profession.hu gigantikus adatbázisába. Itt aztán ellesz akármeddig, ha olyanunk van, bármikor bővíthetjük és persze könnyedén becsatolhatjuk a jelentkezéshez, ha megpályázunk egy-egy új melót.

Ha még nincs kész önéletrajzod vagy nem vagy vele megelégedve, irány az önéletrajz készítő alkalmazás! Most még egy Apple iPad-et is nyerhetsz!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.