Elvarázsolt kis ház, imádni fogod!

copywriter
2015 május 19., 18:05

Értik ők, hogy vasárnap már nem lehet nézelődni a plázákban, de légyszi, komolyan, NE ezt az imádnivaló házikót nézegesd. Köszönik a megértést.

Mi határozottan szeretnénk megkérni minden olvasónkat, hogy ne rabolják a hirdető idejét, előre is köszi a megértést!

Kedves Látogatók!

A házra örömmel vesszük, sokaknak megtetszett hirdetésünk, és néhányan csak a Vasárnapi délutánjukat szeretnék kellemesen eltölteni egy ilyen házikó nézegetésével, és még nem kiforrott a VÉTELI szándékuk, azt sem tudják, mit akarnak, és különben is csak nézelődnek - őket kifejezetten szeretnénk elkerülni, mivel a tulajdonos ELADNÁ, ezért ingyenes muzeális tárlatvezetést nem tudunk vállalni.

A weboldalunkon található videót mindenki számára azért készítettük el, hogy aki kíváncsiskodik, vagy komoly vételi szándékkal keres, azok alaposabban tudjanak tájékozódni, hogy a fölösleges köröket minimálisra szoríthassuk.

Kérjük, hogy csak akkor hívjon, ha a weblapunkon található 43 fotó, és a videó megnézése után is vonzónak találta a házat. (Melyeket saját oldalunkra kattintva a 7380-as sorszámra kereséssel talál)

Köszönjük megértését!

Köszi, Eszter!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.