Utazz a Milánói Világkiállításra az illy-vel!

hirdetés
2015 május 19., 08:28
comments 3
ad

Kávé. Az ötletek motorja. Az illy a 2015-ös Milánói Világkiállítás hivatalos kávéja.

Járd körbe a milánói EXPO Kávé Pavilonját virtuálisan, 3Dben itt, és ősszel gyere velünk egy napra igaziból az EXPO-ra! Az EspressoShop.hu két vásárlóját 2015 októberben elvisszük a Világkiállításra.

illy_pr_cimlap_0519

A világkiállítás mottója: 'A Föld élelmezése. Energia az élethez.' Az illy szervezi  az EXPO Kávé Pavilonját, melyben a kávénak valaha szentelt leghosszabb rendezvény zajlik október végéig. A különleges, kávéültetvényeket is idéző struktúrájú pavilonban a kávé tudomány etalonjának számító, és a design világában is ismert cég kávétermelő országokkal karöltve a kávé múltját, jelenét és jövőjét mutatja be.

Kiket ajándékozunk meg az élménnyel? A május 7-től szeptember 15-ig tartó időszakban összesítve a legnagyobb értékben vásárló két magánszemély vevőnket ajándékozzuk meg az EXPO látogatással. Vendégeinket egy napra repülővel elutaztatjuk Milánóba, ahol az illy vezetésével nézhetik meg az EXPO Kávé Pavilont. Az illy, az Universitá del Caffé és 10 kávétermelő orszég közreműködésével kialakított kávé fellegvárban a valaha volt legnagyobb kávé ünnep zajlik fél éven át: a látogatók a cserjétől a csészéig mindent megtudhatnak a kávéról. Természetesen vendégeink az egész EXPO-t bejárhatják.

Részletekért ide kattints!

expo_pavilon2

Ismerd meg az EspressoShop.hu-n Foody-t, az EXPO kabalafiguráját, aki a hivatalos EXPO illy csészéken is látható. A Foody kollekció mellett májusban az összes illy Art Collection csésze szettre 10% engedményt adunk az ILLY ART EXPO kuponkóddal. A kedvezmény érvényesítéséhez az ILLY ART EXPO kódot az EspressoShop.hu kosár oldalon az Árengedmény kódok dobozba kell beírni.

Collection Foody fondo bianco 14495_ 222

Hogy képzeld el, mit lehet látni az EXPO Kávé fellegvárában? Az EXPO Kávé Pavilon építészeti szerkezete a magas közép-amerikai trópusi fákat idézi, melyek alatt  a kávécserje nő. A látogatókat a cserjétől a csészénkig tartó öt állomáson vezeti át a multimédiás bemutató: az ültetvény, szállítás, pörkölés, lefőzés és a kávébár. A pavilonban megcsodálhatsz egy élő kávé ültetvényt is,  és a világhírű fotós, Sebastiao Salgado kávétermelő országokban készített lélegzet elállító fotósorozatát, melyet 10 éven át készített az illynek. Természetesen kávézhatsz is, találkozók, előadások és bemutatók váltják egymást, és megismerkedhetsz a kávés eszközök és a jelenlevő kávétermelő országok – Burundi, Costa Rica, El Salvador, Etiópia, Guatemala, Kenya, Rwanda, Uganda, Yemen -  történetével, az előttük álló kihívásokkal, példákkal, megoldásokkal.

A Pavilonban koncentrált kávé tudást itthon is magadba szívhatod az illy Universitá del Caffè Kávészakértő/Barista kurzusain is!

Nézz körül, fedezd fel az illyt az EspressoShop.hu-n!

expo_pavilon1

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.