Bohócot csinált magából két olasz egy hősszerelmes barátjuk kedvéért

csoda
2015 május 20., 12:02
comments 26

Egy szerelmeslevél kézbesítése miatt 430 kilométert tett meg gondolán Paviától Velencéig két férfi, mégsem tudták átadni a küldeményt a címzettnek. Az Olaszországban élő 62 éves osztrák Peter Rauscher és a 74 éves olasz Paolo Donaggio nyolc napon át utaztak a Pó folyón, majd egy darabon az Adriai-tengeren is északi irányban.

A két férfi egy húszéves fiatal szerelmeslevelét próbálta kézbesíteni, aki ily módon akarta meglepni barátnőjét. A terv azonban kudarcba fulladt, mert a címzett nem jelent meg kedd délután, érkezésük idején a velencei Szent Márk téren.

Az olasz sajtó már korábban beszámolt a furfangos tervről, így értesült a lány arról, mi készül, és szándékosan nem jelent meg. Paolo Donaggio nem első alkalommal tette meg az utat: 1972-ben a ma 74 éves férfi már teljesítette ezt a távot, ám akkor úszva, amiért a Krokodil becenevet kapta.

KROKODIL.

(Blik.ch és MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.