„Fogadj örökbe egy kórtermet” akciót indítanak Egerben

Egészségügy
2015 május 20., 09:37
comments 91

Az egri Markhot Ferenc Kórházban 7,3 milliárd forint összértékű uniós fejlesztés zajlik, de a 32 éve átadott régi épület felújítása ebbe nem fért bele, írja a Heol. Az ablakcsere és a szigetelés felújítására talán lesz pénz, de a kórtermek felújítására, higiénikusabb járólapokra, bútorokra nem tudnak forrást biztosítani.

Ezért a civilekre számítanak és meghirdették a „Fogadj örökbe egy kórtermet” akciót.

A 14-es kórtermet már örökbe is fogadta a Laterex Építő Zrt, a cég támogatásával kicserélték a burkolatokat, a vizesblokkot, a lámpákat és ki is festettek. Kórházberhelés magyar módra. A Merényi Gusztáv Kórház kórtermeire is ráférne egy örökbefogadás, ma számoltunk be egy olvasónk panaszáról, aki műtétje után egy rendesen lehasznált kórterembe került.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.