https://img.444.hu/fidesz_fero.jpg

Van az a pénz, amiért Nagy Feró is fellépne a felcsúti stadionban

2015 május 20., szerda 12:17
142

Végérvényesen búcsút vett Nagy Feró azoktól a boldog szép napoktól?

A Beatrice és az ős-Bikini arca is megszólalt az Omega Felcsút-botrányában (azaz hogy Mihály Tamás basszusgitáros nem lép fel a zenekarral – amivel egy ideje amúgy sem koncertezik – a Pancho Arenában). Nagy Feró az ügyről, illetve arról, hogy fellépne-e ott ő is, azt mondta a Magyar Narancsnak:

„Bizonyára igen, volna az a pénz… [...] manapság Felcsúton, a miniszterelnök falujának főutcáján, ha csak végigsétál egy ismertebb ember, az már esemény, hír a napi sajtóban. Aztán hosszasan elemzik, hogy miért akkor, miért úgy, kivel volt... Ilyen lett a világ. Magát a stadiont én még csak képeken láttam, de most elmegyek és megnézem magam is. Állítólag nagyon szép. A koncert is érdekel.”

Felvetődik a kérdés, amit éppen Nagy Feró tett fel nemrég:

De remélem, legalább ezt is eljátszanák:

A holnap megjelenő interjúban Nagy Feró a 80-as évekre utalva azt is elmondta, hogy: „Az akkori hatalmasságok közül nagyon sokan – olyanok például, akik a rendőrséggel egyszerűen letiltatták egy adott városban meghirdetett koncertünket – azt szerették volna, hogy ne lehessünk. Ez a történet, akárhonnan nézzük is, ugyanúgy politika volt, mint a mai helyzet.” (El kell ismerni, hogy Nagy Feró igazából bárhol fellépett volna, akkoriban inkább az volt a gond, hogy nem hagyták.)

De most behódolt volna a hatalomnak a magyar rendszerkritikus lázadás szimbóluma, az egykori Fekete Bárány? A nemzet csótánya a kormány talpnyalója lett? Quo vadis babos kendő?

Én mondjuk arra gyanakszom, hogy ez egy jól felépített punkos provokáció. Hiszen mi lehet nagyobb rendszerkritika, mint nem bojkottálni a nemzet majdnem mindenki által megvetett piramisát? Mondjuk például ez:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt