Neked hány havi fizetésedbe kerülne az a francia pezsgő, amit Beyoncé egy jakuzziba öntött?

életmód
2015 május 20., 08:39
comments 149

Az internet balszárnya teljesen kiborult azon, hogy Beyoncé egy fotó tanúsága szerint jakuzziban (pontosabban melegfürdőben) lazulás közben csak úgy folyatta a pezsgőt a vízbe, amiből egyébként három üveggel is volt nála. Kiderült, hogy melyik pezsgőről van szó: a champagne-i 20 ezer dolláros Armand de Brignacról.

photo_camera Fotó: ruinedchildhood.tumblr.com

A kép azzal a szöveggel fut, hogy:

„Beyoncé éppen egy forró fürdőbe önti a tandíjamat.”

20 ezer dollár most kb. 5,5 millió forint, azaz egy átlagos magyar háztartás éves jövedelmének (2,66 millió forint) több mint duplája.

Az E! Online szerint egy üveg ilyen pezsgő – amit az Ace of Spades-ként is emlegetnek – ára 300 dollártól több száz ezer dollárig változhat.

Csak azt remélem, hogy Jay Z és Jay Z-né rendesen adózik, és még jobban abban bízok, hogy előbb azért inkább megitták a finom francia pezsgőt, és csak a fürdővízzel játszottak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.