Bin Laden pornóit bezzeg nem hozza nyilvánosságra az amerikai kormány :-(

külföld
2015 május 21., 13:58
comments 57

Szomorú bejelentést tett James Clapper, az amerikai hírszerzés főigazgatója:

bár először ismerte el hivatalosan, hogy a bin Ladennel végző kommandósakció során pornográf anyagokat is begyűjtöttek a terrorista rejtekhelyéről, ezeket, szemben olvasmánylistájával, nem fogják nyilvánosságra hozni.

Azt, hogy bin Laden abbottabbadi házában a rajtaütés során "jelentős mennyiségű pornóvideót" is lefoglaltak, a 2011-es rajtaütés után több, hivatalosan meg nem erősített beszámoló is említette.

"A tartalmukra tekintettel ezeket az anyagokat nem hozzuk nyilvánosságra" - mondta a Guardiannek Clapper szóvivője, Jeffrey Anchukaitis. A szóvivő még csak azt sem volt hajlandó elárulni, hogy bin Laden pontosan milyen jellegű pornót szeretett nézni. (Via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.