Depardieu: Szeretem Putyint, nem értem az ukrán helyzetet

bulvár
2015 május 22., 18:54
comments 146

A 68. cannes-i fesztiválon jelent meg Depardieu, mert főszereplője a Valley of Love című francia filmnek. Az újságírók nem csak a filmről, de Putyinról is kérdezték: 

 "Vlagyimir Putyint jól ismerem, nagyon szeretem, gyakran megyek a Szovjetunióba, vagyis inkább Oroszországba."

photo_camera AFP PHOTO / RIA-NOVOSTI / MIKHAIL KLIMENTYEV

Egy riporter az ukrán válságról is kérdezte az orosz áll az orosz állampolgársággal is rendelkező filmsztárt.

 

"Úgy érzek, mint mindenki, meg vagyok döbbenve. Nagyon jól ismertem Viktor Juscsenko és az ukrán népet is imádom, de a konfliktusokhoz nem értek. Tudom, hogy ha a Krím amerikai lenne, más lenne a helyzet. Gondoljanak csak bele!"

A színész szerint

"nagyon sok etnikum él Oroszországban, nagyon sok dolog van ott, és nem állítom, hogy mindent ismerek, és azt sem, hogy bárminek is a szócsöve lennék. Nem szeretem a háborút, nem szeretem a konfliktusokat, mert halottakkal jár."

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.