Nagyon-nagyon örül a Fidesz, hogy a Fitch Ratings minősítette az országot

képmutatás a köbön
2015 május 23., 09:25

Közleményben reagált a Fidesz a Fitch Ratings tegnapi közleményére, ami szerint az eddigi stabilról pozitívra változtatták a jövőbeli kilátásokat, így talán a közeljövőben elmozdítanak minket a bóvli széléről. A Fidesz szerint:

"A magyarok teljesítménye ma újabb elismerést kapott. A mostani elismerés különösen értékes a kormány ötéves munkáját tekintve, hiszen a 2010-es kormányváltás előtt hazánkat még Görögországgal együtt emlegették, az ország az államcsőd szélén állt."

2011-ben, egy leminősítés után azért még kicsit morcibb volt a kormány a hitelminősítőkkel, Giró-Szász András kormányszóvivő akkor arról beszélt, hogy

"a hitelminősítők nem rendelkeznek jogosítvánnyal országminősítésre, kizárólag vállalatokkal foglalkozhatnak, de ezt a munkát sem végzik jól."

 

 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.