Még csak a "B" betűnél tartanak a FIFA elnökválasztásán

futball
2015 május 29., 15:23
comments 54

ahol a 209 küldött ábécé-sorrendben, egyenként, a pódiumon elhelyezett, az egész teremből jól látható szavazófülkében négy másik ember figyelő szemeinek kereszttüzében adhatja le titkosan szavazatát. Sepp Blattert sok mindennel lehet vádolni, de azzal aligha, hogy nem megy biztosra. Én azt tippelem, hogy már az első szavazási körben eldől a választás, meglesz a kétharmad Vlagyimir Putyin és Szöllősi György kedvenc elnökjelöltjének.

UPDATE 17:41: Eljutottunk a "H" betűig is, de az adásrendező aljas módon csak azután kapcsolta az egyes fülkét, hogy Csányi Sándor már leszavazott :(

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.