Egy csemegepult csodálatos találkozása a vasárnapi zárva tartással

a plázadás kora
2015 május 30., 14:50
comments 309

Hónapokkal a bevezetése után sem lehet megunni minden idők egyik legértelmetlenebb magyar törvényét.

photo_camera Fotó: Kesselbauer Ábel

Ezt a fotót egy olvasónk küldte azzal a leírással, hogy:

„Ez a kép a Pozsonyi úti Mannában készült pünkösdvasárnap. A boltosok szerint törvény kötelezi őket a csemegepult lezárására vasár- és ünnepnapokon. Ezért nem tudok kolbászt venni vasárnapokon a Kazinczy utcai Roniban. De előre csomagolt húst lehet venni, ameddig nem csemegepultban van.”

Azóta nem gondoltam arra, milyen szép is ez a törvény, mióta kiderült, hogy csak családi pékségekben lehet üdítőt is árulni vasárnap.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt