A Google már a gatyádba is bebújna

TECH
2015 május 31., 11:30

A Google kísérleti részlege, az Advanced Technology and Projects már eddig is egész izgalmas dolgokkal kísérletezett. Ott van például a Project Tango, amiben térbeli térképeket készítő eszközökkel kísérleteznek, vagy a Project Ara, amiben egyszerű, olcsó, moduláris okostelefont próbálnak előállítani - olyat, aminek a hardverét is a felhasználó alakíthatná ki igényei szerint.

Legújabb projektjük, a Project Jacquard ennél is ambíciózusabb. A Levi's-szel együttműködve olyan textília kialakításán dolgoznak, ami vezetőnek is jó, vagyis alkalmas rá, hogy

hordható eszközöket szőjenek belőle.

Az elképzelés szerint a vezető szövetből szőtt ruhák kis áramigényű wifi-kapcsolaton keresztül komunikálhatnának az okostelefonokkal, számítógépekkel, amiket így a jövőben akár az farmerünk szárán zongorázva is kezelhetnénk. (Via Popular Science)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.