A megrázó pillanat, amikor két repülő ütközik a levegőben

külföld
2015 június 01., 07:40
comments 58

Tragédiába torkollt vasárnap az Alba Adriatica légiparádé Olaszországban. Két kisrepülő repült át alakzatban a tortoretói tengerpart felett, amikor az egyik gép hirtelen vesztett a magasságából, és

rázuhant az alatta repülőre.

A balesetet több néző is rögzítette. A felvételeken látszik, hogy az egyik gép szárnya leszakad, majd kőként a vízbe zuhan.

A másik gépnek sikerült a vízre szállnia, bár az is felborult, amint a kerekei vizet fogtak.

Az egyik pilóta, a a 47 éves - vagy 37 éves, ebben ellentmondanak a beszámolók - Marco Ricci szörnyethalt, a másik, a 43 éves Luigi Wilmo könnyebb sérülésekkel megúszta. (Via The Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.