Itt a világ legdrágább táskája

DIVAT
2015 június 01., 15:51
comments 151

Rekordáron ment el a Cristie's hongkongi árverésén a Hermès fukszia gyémánttal kirakott, krokodilbőr Birkin-táskája. Valaki telefonon 146 ezer fontot (~60 millió forint) ajánlott a pompás darabért.

Nézzék:

photo_camera A rózsaszín krokodilt azért megnéztem volna egyben is - Fotó: Cristie's

Az eddigi rekor 144 ezer font volt, amit egy Elizabeth Taylor táskájáért adtak ki még 2011-ben.

Ha esetleg ezt a rekordot is meg szeretnék dönteni, akkor tudom ajánlani a Hermès egy másik Birkin-táskáját, amit 284 fontért kínálnak.

A Birkin-táskákat egyébként Jane Birkin színésznőről nevezték el. Az első darabokat 1984-ben dobták piacra, a celebvilág azóta is megőrül értük. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.