Orbán nekilát a személycseréknek

politika
2015 június 02., 02:00
comments 27

Az új kormánylap, a Napi Gazdaság írja, hogy Orbán Viktor jelenleg egyetlen miniszter leváltását sem érzi időszerűnek, de június hattól a miniszterekkel együtt értékelni fogják majd az elmúlt egy évet. A miniszterelnök szerint államtitkárokat fognak majd cserélni.

"Ezen a szinten nekem is vannak javaslataim, és a miniszterektől is kaptam olyan jelzéseket, amelyek nyilvánvalóvá teszik, hogy az államtitkárok között lesznek cserék"

photo_camera MTI Fotó: Illyés Tibor

 

2010 és 2014 között egy jelentősebb átalakítás volt az Orbán-kormányban, 2012 nyarán. A Napi Gazdaság szerdai számában nagyobb Orbán interjú lesz, alig várjuk. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt