Haszontalannak érzed magad? Csatlakozz a világösszeesküvéshez! Chemtrailezd le a szomszédodat, akár már ma!

politika
2015 június 03., 06:47
comments 38

Ha valaha az emberiség kipusztítására készült, most eljött az Ön ideje! Jelenleg akciósan, 11,08%-os kedvezménnyel vásárolhat

drónra szerelhető Chemtrail-permetezőkészletet

Clash of Clansos sporttársam, Gery Greyhound drónokra specializálódott webshopjában, a Greyshopban!

Az eleve kihagyhatatlannak tűnő ajánlatot Gery különleges ajándékokkal édesítette tovább:

  • a csomag része az ajándék Gyíkember-kabalafigura;
  • illetve egy, a háttérhatalom által is használt speciális papírfecni, amivel a chemtrailezéshez használt gombot lehet megjelölni.

Ez utóbbi nagyon hasznos: a chemtrailezés gondos tervezést és pontos kivitelezést igénylő művelet! Kár volna azon elbukni az emberiség kiirtását, hogy rosszkor, rossz gombot nyom meg az ember!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.