Elképesztő mennyiségű versenymű érkezett a bevándorlós óriásplakát-pályázatra

ÁLLAT
2015 június 04., 03:59
comments 38

Fogalmam sincs, ki az, akinek csütörtök hajnali fél háromkor jut eszébe bevándorlós óriásplakátot fogalmazni, de ha a Bevándorlásellenes Minisztérium Xenophóbia Államtitkárságának Idegenkitiltási Főosztályán olyan ütemben folyna a munka, ahogy a 444 olvasói termelik a bevándorlós óriásplakátokat tegnap óta, már rég nem lenne egyetlen külföldi sem Magyarországon.

Az adatok feldolgozása folyamatban, a legjobb pályamunkákat még ma igyekszünk közzétenni, elöljáróban csak annyit, hogy ránézésre néhány ember biztos van Magyarországon, aki van olyan jó fej, és elbújtatna egy csehszlovákot az ágya alatt, ha rosszra fordulna a helyzet.

Addig is ízlelgessük együtt Ambrus plakáttervét:

plakat1a

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.