Ez a nap bűnügye: szedett magának két vödörnyi epret, ellopta, majd az egészet megette

bűnügy
2015 június 04., 17:37

Még kedden sétált be egy eperföldre a 44 éves tatabányai férfi, ahol szedett magának két vödörnyi gyümölcsöt, majd lelépett. A szeddmagad föld tulajdonosai észrevették a lopást, és a férfi után mentek, kérdőre vonták , de ő azt állította, hogy fizetett érte: kilónként 450 forintot. Erre az ott dolgozók emlékeztették, hogy ez az összeg a közelében sem jár annak, amennyibe valójában kerül, ezért kihívták a rendőröket.

A tolvaj a járőröknek azt mondta, hogy az eper azért tűnt el időközben, mert megette az egészet. Kétszer húsz liternyit. A férfit őrizetbe vették. (Kemma)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.