Fesztiválsikerek a Daazon - Egy animált város szimfóniája

Ajánló
2015 június 04., 16:12

Ma egy olyan kisfilmet hoztunk ajándékba, amely egy soha le nem álló nagyváros forgatagát, a groteszkbe hajló rajzok és a minden elborító hangok segítségével igyekszik megeleveníteni. Louis Morton Passer Passer című rövidfilmje az egész világot bejárta - a Sundance Filmfesztiváltól kezdve, a szlovák Fest Anca animációs fesztiválon át, egészen a neves hiroshimai animációs fesztiválig eljutott (ahol szintén tavaly Bucsi Réka Symphony no. 42-je kiemelt díjat kapott).

És most jöjjék, a várva várt film!

link Forrás

Hasonló animációs őrületekért nézzetek fel a Fest Anca fesztivál csatornájára!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.