link Forrás

Öngyilkos lett egy 13 éves lány, mert apja megszégyenítette a Youtube-on

bulvár
2015 június 04., 18:16
comments 162

A tizenhárom éves Isabel Laxamana pénteken egy autópálya felüljáróján ugrott ki egy autóból, majd vetette magát a mélybe. Azonnal a seattle-i kórházba vitték, de nem tudták megmenteni. A fiatal lányról nem sokkal korábban az apja készített egy videót, amin azt látni, hogy a garázsban állnak és a lány levágott haját mutatják. Majd az apa megkérdezi, hogy

"megérte? Hányszor kértem, hogy ne csináld."

Hogy mit is tett a lány, nem tudni pontosan, de az apa felrakta a videót a Youtube-ra. Nem sokkal ezután lett öngyilkos a lány. Többen úgy gondolják, hogy Isabelle nem csak emiatt vetett véget az életének, hanem az iskolában is bántották. De a nyilvános megszégyenítés biztos nem esett jól a lánynak. (Gawker)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.