Miért nem szeretnél fizetni többet a közigazgatásban? Elindult az Állami Rezsicsökkentés-kérdőív

halló
2015 június 05., 16:09
comments 53

Igazi jutalom azoknak, akik régóta úgy érzik, hogy mindenhol felesleges többletköltségek sújtják őket, amikor az állammal találkoznak. Lázár János bejelentése nyomán elindul az Állami Rezsicsökkentés (nem vicc), ami elsőnek egy kérdőív formájában bukkant fel. Kilenc tétel közül lehet kiválasztani, melyik az a négy, amit a jövőben inkább nem fizetnénk, vagy ha igen, akkor kevesebbet.

A listán olyan tételek szerepelnek, mint hogy erkölcsi bizonyítvány igénylése, ellopott autó forgalomból kivonása vagy a felsőoktatási felvételi alapdíj befizetése, de a tizedik mezőbe mi is beírhatjuk, ha valami olcsósítanánk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.