Riasztó méretű óriásteknős védte a drogot egy szanaszét tört autóban

ÁLLAT
2015 június 05., 19:58
comments 85

Pár nappal ezelőtti történet, de még talán nem késő beszámolni róla, miféle kalandokba keveredett az Oklahomai Autópálya-rendőrség. Kiszúrtak egy szinte rommá tört autót, és mivel elég gyanúsan viselkedett a sofőrje, elkezdték átvizsgálni a járművet. Az autó amúgy nagyon hasonlított arra, ami a leírások alapján egy cserbenhagyásos karambol miatt kerestek. Hiába tört össze nagyon az autó, a sofőrje képes volt 10-15 mérföldes sebességgel ugyan, de elvezetni Tulsa városáig.

photo_camera Képek:
Oklahoma Department of Wildlife Conservation Facebook

Itt kapcsolták le a rendőrök a sofőrt, aki állítólag Dallasba ment volna, és maga sem tudja hogy lyukadt ki Tulsában. A félhivatalos hatósági közlemény szerint amúgy valószínűleg annyira készen volt, hogy fogalma sincs, merre jár. A rendőrök elkezdték átkutatni a kocsit és kábítószerre bukkantak. Nem nagyon örülhettek a fogásnak, ugyanis hirtelen egy óriás teknős ugrott támadt rájuk agresszívan. Az egyik rendőr annyira megrémült, hogy rácsapta a csomagtartót az állatra. Majd ezek után vadbefogadókat hívtak a helyszínre, hogy segítsenek elkapni a drogot őrző fenevadat. A sofőrt közben őrizetbe vették.

teknos01

teknos02

teknos02

teknos02

teknos02

Érdekesség, hogy a képek megosztása után a vadőr sok kritikát kapott, amiért nem megfelelően tartotta az állatot, Carlos Gomez pedig kommentekben kért elnézést, mivel korábban sosem találkozott még ekkora teknőssel, és nem tudta hogy kell eljárni. Mint írta, azóta utánanézett, megtanulta, és mint írta, legközelebb már tudni fogják, mi a helyes teknőstartás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.