Rogán haverjának adták a bevándorellenes kampányt

politika
2015 június 05., 11:05
comments 186

Csetényi Csaba reklámügynöksége, a HG 360 nyerte meg a kormány bevándorlásellenes kampánáyra kiírt 300 milliós közbeszerzést. Csetényiről korábban azt lehetett tudni, hogy ugyannabban luxuslakóparkban, lakik, mint Rogán Antal. Valamint a belvárosi trafikpályázaton is elég nagyot tarolt 2013-ban, 9 trafik is lepottyant neki és üzlettársainak Rogán kerületében.

A Borsnak Kovács Zoltán kormányszóvivő is megerősítette, hogy Csetényi cégét bízták meg a kampánnyal. A cég korábban már több megbízást elhozott a Miniszterelnökségtől és A Rogán Antal által vezetett belvárosi önkormányzattól is. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.