Általában gyorsan döntök, de most tétováztam

életmód
2015 június 08., 10:40
comments 109

Vöröses hajú lány + kedves mosoly - ötös buszon

Mindig túl gyorsan szoktam döntéseket hozni, és persze most tétováztam. A körülmények amúgy nagyjából ott vannak a címben: a találkozás ma (június 8-án, hétfőn) történt, úgy 11:30 körül az ötös buszon, Pestről Buda felé. Egy szép, világos-vöröses hajú (az árnyalatokkal mindig gondom volt), vékony lány szállt fel a járatra (talán Astorián vagy Ferencieken). Én beljebb húzódtam az ablak mellé, inkább a folyosó melletti ülést adva át, mert az ablaknál lévő ülés alatt egy korábbi utas ipari mennyiségű rágcsálnivalót szórt szét.

A lánynak nagyon szép, nagyon kedves mosolya volt, én pedig pont ma voltam annyira fáradt, hogy a telefonomba mélyedtem, ahelyett, hogy a környezetemre figyeltem volna. Pedig többször is összemosolyogtunk; és amikor már leszállni készültem a Korlát utcánál, kevésen múlt, hogy nem utaztam inkább tovább és kezdeményeztem beszélgetést.

Mivel már eléggé bánom, hogy nem tettem meg, ezért jobb híján megosztom a történetet, mert a kis esély is esély. Annyiból egyébként több ember jóléte is a kimeneteltől függ, hogy a 444 szerkesztőségét meghívom pizzára, ha sikeresen összekötnek minket. Esetleg sörre is. :)

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.