Amputálni kellett a brit tinilány lábát a vidámparki baleset után

2015 június 8., hétfő 12:54
53

Térd fölött amputálták annak a 17 éves brit lánynak a lábát, aki a múlt kedden szenvedett balesetet az angliai Staffordshire megyében található Alton Towers élménypark egyik hullámvasútján: belerohant a kocsija egy előttük álló kocsiba. A lánynak a keze is eltört, jelenleg a baleset másik 4 súlyos sérültjével kórházban vannak. A baleset után ideiglenesen bezárt a vidámpark, csak most, hétfőn nyitott újra, de a Guardian szerint lényegesen kisebb volt a sor, mint egy átlahos meleg, nyári napon lenni szokott az Egyesült Királyság második leglátogatottabb élményparkjában.

A park tulajdonosa és üzemeltetője szerint az utóbbi napokban meggyőződtek arról, hogy minden gépük biztonságos, így újra bizalommal fogadhatják a vendégeket. A Smiler nevű hullámvasút, melyen a baleset is történt, azonban nem látogatható, és jó ideig nem is lesz. Egyelőre nem csak maga a Smiler van lezárva, hanem a teljes szektor is, ahol áll.

A tulajdonos a többi vidámparkjában is külön biztonsági ellenőrzésnek veti majd alá a hullámvasutakat. (Guardian)

A Smiler (WIkipedia)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt