Az egy dolog, hogy Kate Mosst ledobták egy repülőről

külföld
2015 június 08., 02:38
comments 16
photo_camera Moses Ng / Getty Images Entertainment

Rendőrök kísérték le az Easyjet fapados légitársaság a törökországi Bodrumból Lutonba tartó járatáról Kate Moss szupermodellt a gép landolása után. A jelentések szerint Moss zavargott a gépen.

Hivatalosan nem tettek panaszt ellene, így őrizetbe sem vették - és a rendőrség nem is nagyon árult el részleteket az incidensről.

Az Easyjet is csak annyit közölt, hogy egyik utasuk viselkedése miatt kellett rendőrt hívni, mert a társaság "nem tűr el semmilyen zavarkeltést és minden ilyen incidenst jelent a rendőrségnek.

A rendőrség is csak annyit közölt, hogy egy zavart keltő utas miatt riasztották őket, és hogy az utast lekísérték a gépről. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.