Ismerjék meg a Magyar Honvédség 59 éves újoncát

politika
2015 június 08., 05:36
comments 78

Bíró Mihály a Magyar Honvédség legöregebb kopasza. A lakitelki kőműves öt év munkanélküliség után, 59 éves korában jelentkezett újoncnak a seregbe.

Bírónak két felnőtt gyermeke is van, és most a gyerekeivel egykorú újoncokkal kezdhetett új alakulatánál, az 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison gépkocsivezetőként. A kiképzésen viszont nem kell részt vennie, mert ő még 1979-ben két évig szolgált sorkatonaként, és tartalékosként is háromszor behívták. (Via Baon.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.