Jóízűen zsidózik Sisák Imre, Pásztó volt polgármestere, kormánytisztviselő

POLITIKA
2015 június 08., 07:51
comments 318

Sisák Imrének nem volt jó éve tavaly. Pásztó volt polgármestere 50 szavazattal elbukta a polgármesterválasztást. A volt parlamenti képviselő azért puhára esett, most kormányhivatalnokként dolgozik.

Szabadidejében pedig szívesen megosztja nézeteit a zsidóságról, akik szerinte a világot irányítják.

Szerinte

"a piszkos zsidóknak"

csak "a saját zsebük" fontos. Mondjuk ezt amúgy személyes tapasztalatai nem támasztják alá, mert az az "egy-két zsidó", akit ismer, azokkal "olyan helyzetben találkoztunk, amikor kérlek szépen nem volt érdekes a dolog a számára, tehát támadó nem volt".

De most bejutott a képviselőtestületbe "a Krämer", így most megtapasztalhatta, hogy "milyen egy aljas piszkos egy népség".

UPDATE 10:07: A pásztói ökormányzatban 2006-2010 között volt képviselő a szocialista Krämer László, a felvétel is ekkor készülhetett - tehát amikor Sisák még polgármester volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.