Az Állami Számvevőszék elnöke felavatta a saját képmását

2015 június 9., kedd 13:16
189

Ilyen nincs (persze van, de nincs, viszont mégis létezik, de hát mondom, hogy nincs!), meg lehet próbálni fokozni a fokozhatatlant, de ennél feudálisabb ma már nem lesz.

Az Állami Számvevőszék ÁSZ 25 címmel kiállítást rendezett saját magáról, és az ünnepélyes megnyitón Domokos László, az ÁSZ elnöke felavatta a saját képét:

Fotó: aszhirportal.hu

Mint az Állami Számvevőszék írta: „Az Állami Számvevőszék megalapításának 145., újjáalakulásának 25. évfordulója alkalmából megújult az ÁSZ történetét, illetve hazai és nemzetközi tevékenységét bemutató kiállítás, az ÁSZ székházában. A megújított kiállítást 2015. május 7-én Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke nyitotta meg a kiállítás szerves részeként funkcionáló Elnöki köszöntő szimbolikus leleplezésével.”

Itt van maga az Elnöki köszöntő, aminek természetesen része a köszöntő személy portréja is:

ász elnöki köszöntő domokos lászló

Külön öröm számunkra, hogy felhívhatjuk a figyelmet az ÁSZ elnöke, Domokos László oldalára, a www.domokoslaszlo.com-ra, aminek a különlegessége az, hogy általában az összes címlapi fotón látható Domokos László:

domokos-lászló

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt