Tömegesen ítélték el a Cegléd környéki ittas vezetőket

bűnügy
2015 június 09., 06:31
comments 34

Egyetlen napon húsz, ittasan vezető autóst állított gyorsított eljárásban bíróság elé a Ceglédi Járási Ügyészség, miután a környéken az elmúlt hónapokban jelentősen nőtt az alkoholos állapotban volán mögé ülők száma, közölte a Pest Megyei Főügyészség.

Az elítéltek Cegléd, Abony, Újszilvás vagy Ceglédbercel utcáin vezettek ittas állapotban.

Az elkövetőket 150 ezertől 450 ezer forintig terjedő pénzbüntetésre, illetve közérdekű munkára ítélték, 1-2 évre eltiltották a járművezetéstől, de egy esetben végrehajtandó fogházbüntetést is kiszabtak.

Nyolc hónapot kapott egy férfi, aki az idén áprilisban egy éjszaka a ceglédi Álmos utcában ittasan vezette autóját, és emiatt egy jelzőtáblának ütközött.

Az ítéletek nagy része jogerős.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.