Először kidobta, aztán a kukából halászta elő az egymillió fontot érő nyertes lottószelvényt a szupercuki brit nyugdíjas házaspár

szerencsejáték
2015 június 11., 08:40
comments 26

Majdnem nem nyert egymillió fontot (forintban közel félmilliárd) a Rhodick házaspár az Euromillions nevű lottón: Geordie Rhodick megnézte a számokat, amik nem passzoltak, úgyhogy csalódottan kidobta a szelvényt a kukába.

photo_camera Rhodickék révbe értek

Felesége, Betty viszont nem hagyta annyiban a dolgot, előtúrta a szelvényt, elvitte a boltba, ahol kiderült, hogy egymilliót nyertek a Millionaire Maker nevű különsorsoláson. Van is nagy öröm a Rhodick családban! A gyerekek fejenként 25 ezer fontot kapnak, Geordie-nak pedig egy fűnyíró traktorra fáj a foga. Remélem, piros lesz!

funyiro_traktor(Daily Mail)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.