Soha nem találnád ki, melyik magyar filmet nevezi Oscarra a Magyar Nemzeti Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága

FILM
2015 június 11., 07:02

A Saul fiát nevezi a legjobb külföldi filmnek járó Oscarra a Magyar Nemzeti Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága, mondta a bizottság egyik tagja, Goda Kriszta a Blikknek. Most hirtelen nem tudom kideríteni, hogy ki a bizottság öt tagja, mert a mert a Magyar Nemzeti Filmalap oldalán feltüntetettek között Goda Kriszta nem is szerepel, szerepel ellenben Andrew G. Vajna, Havas Ágnes, Divinyi Réka, Miskolczi Péter és Dr. Kovács András Bálint. Ha esetleg döntőbizottsági tag vagy, mindenképp jelentkezz a kommentekben!

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.