Szeptember közepéig nyomoznak Simon Gábor ellen

bűnügy
2015 június 12., 07:15
comments 69

simon_gábor

Vasárnap járt volna a nyomozási határidő, most meghosszabbították szeptember 14-ig. Korábban voltak már arról hírek, hogy lezárják az aktát, mert egyszerűen nem tudták megállapítani, hogy mégis hogyan kerül Simon Gábor bécsi bankszámlájára 238 millió forint. Simon a pénzről azt mondta, hogy nem az övé, csak kezelője annak. A pénzből 73 milliót zároltak, 128 milliót a volt szocialista politikus fizetett be a NAV-nak adóhátralék címén. Emiatt esetleges büntetése korlátlanul csökkenthető. Ez ám az elszámoltatás. (Borsonline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.